Meld je vandaag nog aan!

“De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles wilde proeven, luister ik nu naar mijn
lichaam en maak weloverwogen keuzes. Ik geniet zeker nog van lekker eten, maar probeer dat met mate te doen. Ik ga genieten van het lekkere eten en probeer
me dan niet te veel te focussen op mijn dieet en gewicht. Belangrijk is wel om een goede balans te vinden en meteen na een cheatday weer gezond te gaan eten en veel water te drinken. Ik weet zeker dat het me gaat lukken!” Lees hieronder meer over het verhaal van Eveline.

Wil jij ook stralend de feestdagen in? Ik help je om de eerste stap te zetten naar een koolhydraatarme levensstijl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees het verhaal van Eveline

Marly

Ik ben Eveline en 28 jaar. In mijn verhaal zullen veel vrouwen zich vast wel herkennen. Tot een aantal jaar geleden kon ik eten wat ik wilde, zonder een grammetje bij te komen. Aan sporten, diëten en gezonde voeding deed ik niet. Maar stilaan begonnen er toch wat kilootjes bij te komen. Maar ik slaagde er elk jaar opnieuw in om die er weer af te krijgen tegen de  zomermaanden. Dat deed ik dan door middel van crashdiëten. Ik heb allerlei dingen geprobeerd, maar voornamelijk mezelf uitgehongerd.

Ik werd een zogenaamde ‘jojo’.

Elke winter kwam er 8 à 10 kg bij, die ik er dan tegen de zomer weer af kreeg.

Het effect van de lockdown

En toen kwam het Coronavirus. Zoals zovelen heb ook ik, mij toen volledig laten gaan met het idee: “Waarom zou ik nu al die moeite doen? Niemand ziet mij toch.” Een lockdown en 25 extra kilo’s later kwam ik bij een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt terecht, omdat ik ten einde raad was en mezelf niet meer gemotiveerd kreeg. Ik wilde heel graag aan de slag met een gezonde levens[1]stijl waarin ik niet steeds terugviel in mijn oude, ongezonde gewoontes.

Ik startte bij mijn coach met het PS. food & lifestyle programma, in combinatie met tweemaal per week sporten met Electro-Fitness. Al snel begon ik verschil te merken. Ik was nog ver van mijn doel af, maar dankzij de motivatie van mijn coach bleef ik gemotiveerd en hield ik vol. Ze stond altijd voor me klaar met tips en adviezen.

Mijn nieuwe eetpatroon houd ik al een jaar vol

Helaas kwam er toen een nieuwe lockdown en liet ik mij weer wat te veel gaan, met duidelijke gevolgen. Toch besloot ik mij weer te herpakken. Dit keer met een aangepast voedingsschema op maat, omdat er ondertussen werd vastgesteld dat ik intolerant ben voor een aantal voedingsstoffen. Dat voedingsschema werkt prima voor mij en houd ik ondertussen al sinds begin dit jaar vol. Ook sport ik nog steeds tweemaal per week.

Ik ben nu dan ook super trots om jullie het resultaat te tonen. Ik ben 20 kilo afgevallen en ik blijf doorzetten!

In balans blijven tijdens de kerst

Op 6 augustus ben ik getrouwd met mijn man en was ik een zelfzekere en gelukkige bruid.

De kerstdagen die nu voor de deur staan, daar zie ik gelukkig helemaal niet tegen op. Integendeel! Ik at en eet nog steeds heel graag, maar vroeger at ik ook altijd veel. Zeker op familiefeesten en tijdens de kerstdagen. Ik wilde alles proberen dat mij werd aangeboden en kon geen ‘nee’ zeggen. Ook al gaf mijn maag al aan dat ik genoeg gegeten had, toch wilde ik alles nog geproefd hebben.

Nu ga ik het anders aanpakken, door meer te luisteren naar mijn lichaam en weloverwogen keuzes te maken. Ik geniet zeker nog van lekker eten, maar probeer dat met mate te doen. Zo probeer ik op een dag waarop een feestmaaltijd staat ingepland, de andere maaltijden nog wel gezond te eten. Ik moet alleen eerlijk toegeven, dat lukt niet altijd. Ook neem ik minder hapjes vooraf om zo plaats te houden voor de echte maaltijd en schep ik tijdens het eten maar één keer op. En wanneer mij nog een dessert wordt aangeboden, bedenk ik eerst of ik dat nog wel op kan. Ik hou vaak de volgende gedachte in mijn hoofd: “Is dit gerecht mij een 10 waard? Het antwoord is vaak “nee”’ en dan neem ik het niet”.

Als ik toch een keer een slechte dag heb gehad, probeer ik me meteen de dag daarna te herpakken. Anders weet ik van mezelf dat het voor de rest van de week fout gaat wat betreft voeding.

De kerst, daar heb ik juist heel veel zin in. Ik ga genieten van het lekkere eten en probeer me dan niet te veel te focussen op mijn dieet en gewicht. Van die enkele keren zondigen, zal ik heus niet 5 kg aankomen. Belangrijk is wel om een goede balans te vinden en meteen na een cheatday weer gezond te gaan eten en veel water te drinken. Ik weet zeker dat het me gaat lukken!

Twijfel jij ook? Niet doen. Het gaat je lukken, want het PS. programma onder persoonlijke begeleiding van een coach is hét verschil, ook voor jou!

Zij gingen je voor

Succesverhalen PS. food & lifestyle & Into Beauty

Into Beauty begeleidt mensen met overgewicht via de afslankmethode van PS. food & lifestyle en draagt bij aan contourverbetering door het gebruik van vooruitstrevende technieken. Op het gebied van huidverzorging met de vooruitstrevende producten van Deynique adviseren wij jou graag hoe om je huid optimaal te verzorgen thuis.

Lees hier de succesvolle ervaringen van onze klanten:

De ervaringen van Wendy & Debby

*Disclaimer: De resultaten kunnen per persoon verschillen. Er kunnen geen gegarandeerde resultaten vooraf worden beloofd.