NIEUW het Re-boost pakket!

Verkrijgbaar bij Into Beauty

Het blijft soms een uitdaging om je streefgewicht te behouden. Verleidingen liggen dagelijks op de loer. Met het Re-boost pakket en programma zorg ik ervoor dat je weer grip krijgt op een gezonde, koolhydraatarme levensstijl.

Met het 24 dagen Re-boost pakket en programma zorg ik ervoor dat je weer snel grip krijgt. In het succesverhaal van Eline lees je over haar ervaring met het Re-boost pakket

Nieuwsgierig?

Ontdek de producten

Ben jij nieuwsgierig naar de producten van het Re-boost pakket? Neem dan alvast een kijkje in de productenlijst. Klik op de knop hieronder om deze te openen.

Met het Re-boost pakket ben je binnen 2 weken weer back on track!

Start vandaag

Je volgt dit programma gedurende 14 dagen. Door een maximale inname van 30 gram koolhydraten per dag bereik je binnen no-time weer je streefgewicht! Het voedingsplan is gebaseerd op 6 eetmomenten per dag. Voor elke dag is er een dagdoosje gevuld met vijf PS. food & lifestyle producten. De avondmaaltijd bestaat uit een eiwitbron (vlees, vis of ei) aangevuld met groenten. De benodigde supplementen PS. Multivitamine en AcidoFit zorgen voor een optimaal verloop van het programma.

Het Re-boost pakket en programma bevat:

  • 14 PS. food & lifestyle dagdoosjes

  • 2 weekmenu’s en 14 recepten

  • Duidelijke uitleg en aanvullende tips

  • Handige boodschappenlijstjes

  • Benodigde supplementen

  • En natuurlijk persoonlijke coaching

Zij gingen je voor

Lees hier het succesverhaal van Eline

Into Beauty begeleidt mensen met overgewicht via de afslankmethode van PS. food & lifestyle en draagt bij aan huidverbetering door het gebruik van vooruitstrevende producten en technieken op het gebied van huidverzorging.

Lees hier de succesvolle ervaringen van onze klanten: