[vc_row][vc_column el_class=”Zoals gezien op RTL4 bij GTST”][vc_column_text]

Wil jij ook de nieuwste najaars- wintermode shoppen zonder extra zomer kilo’s?

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De kledingwinkels hangen weer vol met de nieuwste najaars- en wintermode, een goed moment om te gaan shoppen! Toch hebben vele last van extra kilo’s die er in de zomervakantie bij zijn gekomen. Je riem moet een gaatje losser of je broek knelt meer bij de benen. Dit is geen leuk begin van het shoppen van nieuwe kleding.

Met het afslankprogramma van PS. food & lifestyle ga jij de strijd tegen de kilo’s aan. Vriendinnen Belinda en Nicole zijn je al voor geweest en kunnen letter en figuurlijk weer alles aan! Belinda is 37 kilo afgevallen en Nicole 30 kilo!

Belinda: ”Het idee van 6 keer op een dag eten en goede wekelijkse begeleiding sprak mij erg aan. Ik vond het programma goed te volgen en de resultaten waren al snel merkbaar. Zelfs op vakantie kon ik moeiteloos het PS. food & lifestyle programma volgen. Ik ben nu een heel anders mens. Ik straal, voel mij mooi, ik kan weer in alle winkels shoppen (te veel keuze) en ben zelfverzekerd.”

Nicole: “Ik zag het resultaat bij mijn collega en vriendin Belinda, 4 weken later ben ik ook begonnen met PS. food & lifestyle. Enthousiast zoals mijn PS. food & lifestyle coach is, zo enthousiast ben ik vanaf dag 1. Bourgondisch zal ik altijd blijven maar ik ben ontzettend trots op mijzelf, mijn oerkracht en doorzettingsvermogen.”

Wil jij ook kilo’s verliezen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het team van Into Beauty, Marly, Hans en Dominique werkt al meer dan 7 jaar met de afslankmethode die zij “dé oplossing” vinden. Met succesverhaal na succesverhaal wordt het vertrouwen hierin alleen maar bevestigd. “De combinatie van PS. food & lifestyle en persoonlijke begeleiding is onze kracht en sleutel tot succes. Wij zorgen dat iedere klant een goede en duidelijke start heeft, vervolgens goed begeleid wordt tijdens de verschillende opbouwende fases, om uiteindelijk te leren hoe om hun ideaal gewicht vast te houden, door gezonde voeding en een gezonde levensstijl”.

Voor meer informatie over hoe PS. food & lifestyle werkt, klik je hier.[/vc_column_text][vc_single_image image=”13916″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”Enkele voor- en na foto’s”][vc_column_text]

Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvend informatief gesprek!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]