PS. food & lifestyle ” Dé oplossing”

De meeste mensen willen zich graag slank en vitaal voelen, maar soms kan het overkomen als een eindeloze strijd om jouw doel te behalen. Wat moet je nu allemaal doen en laten om eindelijk weer lekker in je vel te zitten?

Foto-Into-Beauty-team-400Het team van Into Beauty, Marly, Hans en Dominique, werken al 5 jaar met een afslankmethode die hun “dé oplossing” vinden. Met succesverhaal na succesverhaal wordt het vertrouwen hierin alleen maar bevestigd. De combinatie van PS. food & lifestyle en persoonlijke begeleiding is de sleutel tot succes. “Onze kracht ligt echt bij het persoonlijk begeleiden van onze klanten. Wij zorgen dat iedere klant een goede en duidelijke start heeft.”

Nadat je gestart bent kom je wekelijks wegen op onze weegschaal die de gehele lichaamssamenstelling meet. Wij bespreken hoe alles verloopt, zodat moeilijke momenten weer leermomenten worden, de overwinningen erkent worden en je naar huis gaat met het nodige advies en waardevolle tips of handvaten om weer verder te kunnen. Je hoeft nooit te voelen dat je er alleen voor staat, want de rest van de week kun je ons bereiken via de mail en telefoon met je vragen.”

De begeleiding stopt niet na de 3 de fase wanneer het streefgewicht is bereikt. Wij vinden de nazorg juist essentieel en de belangrijkste fase. Gedurende een jaar kom je 1 x per maand voor een gratis consult en controle van lichaamssamenstelling. In deze fase ga je juist nieuwe leefstijlgewoontes en een gezond eetpatroon eigen maken. Je leert hoe je in balans kunt blijven ondanks de steeds terugkomende feesten, verjaardagen, vakanties etc.

De kracht van PS. food & lifestyle is dat je snel en verantwoord je kilo’s kwijt raakt. Daarbij verlies je vooral veel vetten, terwijl je spiermassa intact blijft. Het resultaat hiervan is een snellere ruststofwisseling waardoor je ook op langer termijn de verloren kilo’s er makkelijker vanaf houdt.

Meer weten