[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Make up advies

Bent u op zoek naar make up advies? Dan bent u bij Into Beauty aan het juiste adres! Into Beauty is een schoonheidssalon en afslankcentrum gevestigd in Venray. Bij ons kan je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen en ook make up advies.

MAKE UP
Make up wordt vaak gebruikt om oneffenheden te verbergen en mooie eigenschappen te benadrukken. Maar welke type make up past bij u? En op welke manier brengt u dit aan? Naast onze schoonheidsbehandelingen kunt u ook bij ons terecht voor make up advies. We bekijken uw huidtype en gezichtsvorm en geven u tips waarmee u het mooiste uit uzelf kunt halen.  U bent van harte welkom om bij ons langs te komen. Ook zijn er eens in de zoveel tijd visagie dagen en workshops.

VISAGIE DAG
Tijdens een visagie dag bent u welkom bij ons voor gratis visagie en make up advies. Onderstaand kunt u de eerstvolgende geplande visagie dagen bekijken:

LUXE MAKE UP WORKSHOP
Tijdens een make up workshop leert u tips en tricks hoe u zelf uw make up kunt aanbrengen voor een professioneel resultaat. De kosten van een make up workshop zijn €60,00 per persoon. Dit is inclusief hapjes en €40,- te besteden aan Delilah producten. Onderstaand kunt u de eerstvolgende geplande workshops vinden.

DELILAH COSMETICS – LUXE MAKE UP
Tijdens onze visagie dagen en make up workshops wordt gebruik gemaakt van Delilah Cosmetics. De producten van Delilah geven u een gevoel van luxe. Het merk kenmerkt zich door de pure eenvoud, hoge kwaliteit en mooie verpakkingen. De producten zijn niet getest op dieren en er wordt tijdens de productie rekening gehouden met het milieu, tevens zijn de producten vrij van parabenen.

CONTACT
Wil jij make up advies? Bekijk onze eerst volgende visagie dagen en make up workshops via deze link en neem gerust contact met ons op via onderstaande button.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Neem contact op” style=”custom” custom_background=”#a88a52″ custom_text=”#ffffff” shape=”square” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fintobeauty.nl%2Fcontact%2F||”][/vc_column][/vc_row]