IntoBeauty in Venray

PS. food & lifestyle Venray

Ben je op zoek naar PS. food & lifestyle Venray? Dan ben je bij Into Beauty aan het juiste adres. Into Beauty werkt al meer dan 7 jaar met PS. food & lifestyle. Alle medewerkers hebben de PS. food & lifestyle Academy gevolgd en zijn ervaren voedingsdeskundigen die je persoonlijk kunnen begeleiden.

Loading...

PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle venray – voeding

PS. food & lifestyle is een makkelijk te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma, dat snel resultaat geeft zonder hongergevoel. Door middel van PS. food & lifestyle en de persoonlijke begeleiding leer je stapsgewijs een nieuw voedingspatroon aan te nemen.

Het assortiment van PS. food & lifestyle bestaat uit meer dan 120 koolhydraatarme en eiwitrijke producten, hierdoor heb je genoeg variatie in jouw ontbijt, lunch, diner en tussendoortje. De producten van PS. food & lifestyle bestaan niet alleen uit repen en shakes maar ook uit; brood, pannenkoeken, koeken, pasta, rijst, chips, pudding en veel meer!

Hoe werkt de afslankmethode?

PS. food & lifestyle venray – Persoonlijke begeleiding

Allereerst zullen we tijdens een intake gesprek jouw wensen en doelstellingen bespreken. Daarbij zullen we meteen je gezondheidstoestand bekijken. We meten hierbij de volgende resultaten op:

  • Startgewicht
  • BMI
  • Vetmassa
  • Spiermassa
  • BMR (stofwisselingssnelheid)

Op basis van deze resultaten en de gewenste doelstellingen kan er een passend advies worden gegeven. Elke week vind er een consult plaats met jouw voeding coach waarbij de resultaten worden geanalyseerd en er gepraat kan worden over de voortgang. Het doel hierbij is om je te blijven motiveren waardoor je jouw doelstellingen gaat behalen!

Doe ook mee!

En start vandaag

Ben jij geïnteresseerd in PS. food & lifestyle? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je een persoonlijk advies en zorgen er samen met jou voor dat je gewenste doelstelling worden behaald.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
PS. food & lifestyle Venray