[vc_row][vc_column el_class=”Zoals gezien op RTL4 bij GTST”][vc_column_text]

Goede voornemens? Die heb ik al behaald!

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Met het afslankprogramma van PS. food & lifestyle kun je op een gezonde, lekkere en evenwichtige manier afvallen*. Wij van Into Beauty helpen jou hier graag bij!

Marjolein Sweron is de uitdaging aangegaan! Lees haar succesverhaal hieronder:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]“Ik heb al eerder diëten gevolgd maar ben eigenlijk nooit veel afgevallen en daarna kwam ik ook steeds weer aan. Door een vriendin kwam ik met PS. food & lifestyle in aanraking. Zij had iemand ontmoet die met PS. food & lifestyle  heel veel was afgevallen en erg enthousiast was over het programma, en dan met name de coaching. Door mijn vriendin raakte ik ook gemotiveerd en begon ik te geloven dat het met PS. food & lifestyle wel moest gaan lukken.

Dankzij PS. food & lifestyle en het enthousiasme van mijn PS. food & lifestyle  coach en mijn vriendin lukte het mij om mijn streefgewicht te bereiken. Sommige producten vind ik erg lekker. Bijvoorbeeld de muesli, daar kan ik me nog steeds op verheugen!

Door het bereiken van mijn streefgewicht zit ik goed in mijn vel en voel ik me een stuk zekerder. Leuk zijn ook alle complimenten die je krijgt, dat sterkt je nog meer. En het kopen van nieuwe kleren natuurlijk! Mijn gewicht zal waarschijnlijk altijd een strijd blijven, maar met mijn PS. food & lifestyle coach achter de hand gaat het me zeker lukken!”

 

Het hele verhaal van Marjolein kun je hier vinden!

 

Wil jij ook afvallen? Neem dan contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]*Disclaimer: De resultaten kunnen per persoon verschillen. Er kunnen geen gegarandeerde resultaten vooraf worden beloofd.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]