Schoonheid door synergie

Je ziet het direct aan de huid als deze met DEYNIQUE verzorgd wordt

Synergie betekent het samenwerken van verschillende factoren om een gemeenschappelijk doel te bereiken. ‘Het geheel is meer dan de som der delen’ is een beroemde uitspraak van Aristoteles. Het effect van samenwerking is groter dan elk afzonderlijk deel ooit zou kunnen bereiken. Vanuit deze benadering realiseert het DEYNIQUEsysteem een buitengewoon beautyconcept. Into Beauty gelooft dat de dagelijkse huidverzorging thuis met versterkende preparaten en met huidvriendelijke voeding en beweging aangevuld. Genereer positieve synergie om jouw huidbeeld synergetisch jong en mooi houden.

Het natuurlijke huidverouderingsproces wordt afgeremd. De gezondheid wordt versterkt en een mooie huid wordt zichtbaar en voelbaar. Anders dan andere verzorgingsconcepten overtuigt het DEYNIQUEsysteem door zijn lange termijn werking als preventie anti-ageing.

Het doel is eenvoudig: je huid moet er in de komende vijf jaar beter uitzien dan vandaag. Een luxueus verzorgingsconcept dat niet alleen goed is voor je huid, maar je een geheel nieuw levensgevoel geeft. Met een gezonde en verzorgde huid voel je je immers mooier, prettiger en gelukkiger.

Aloë Vera Synergie

Huidverzorgende producten

Ervaar een verzorging die geheel is afgestemd op de behoefte van jouw huid.

De natuur als partner. Geniet van uw dagelijkse verzorging met het waardevolste wat de natuur ons te bieden heeft: Aloë Vera. De natuur op haar krachtigst. Bestaat er iets mooiers dan dagelijks in de spiegel de zichtbare verbetering van het huidbeeld zien? De huid is een klein wonder op zich. Krijgt ze de juiste stoffen, dan zie je onmiddellijk een positieve verandering. En over een paar jaar? Verheug je dan ook nog op een stevige en gladde huid. Wat we vandaag doen, is immers het fundament voor ons uiterlijk van morgen

Lees meer over de producten

Verkrijgbaar bij Into Beauty

Deze reiniger is onvergelijkbaar met andere reinigers: hij verwijdert niet alleen vuil en schadelijke stoffen zonder hierbij de beschermende functie van de huid te reduceren, maar de Aloe Vera Wash Cleanser zorgt er ook voor dat opgehoopte slakken en talg uit de poriën verdwijnen. Dit maakt deze cleanser uiterst zinvol in de bestrijding en voorkoming van onzuiverheden. De huid is weer schoon, fris en gereed voor de daaropvolgende vitaal stoffen.

Wat de huid nog eens extra belast? Schadelijke stoffen in het water; chloor, zout, kalk en metalen kunnen de huid ernstig irriteren. Daarom is een tweede reiniging met de Aloe Vera Skin Freshner noodzakelijk. Deze intensieve tweede reiniging neutraliseert de pH-waarde van de huid en verlevendigt de teint zichtbaar.

Het zuivere aloë vera-sap is de dirigent van het “synergieorkest”. Dit multi -talent reguleert niet alleen de vochthuishouding, maar de meer dan 200 verschillende biologische substanties uit de aloë vera activeren ook nog eens de huidcellen, verhogen de weerstand tegen agressieve invloeden van buitenaf en versterken het herstelmechanisme van de huid. Let op: Aloe Vera Skin Gel verhoogt de opname van het daaropvolgende verzorgingsproduct. Zo wordt de basis gelegd voor een jeugdig en gezond huidbeeld.

De ene huid heeft iets meer vet nodig dan de andere. Met deze bijzonder fijne huidolie reguleert u heel individueel het vetgehalte. Masseer gelijk na het aanbrengen van de aloë gel, een paar druppeltjes Aloe Vera Avocado “E” Oil op de nog vochtige huid. Dit versoepelt het weefsel en geeft een buitengewoon zacht huidgevoel. De huid wordt zo goed doorbloed en de vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen. Een doeltreffend initiatief tegen voortijdige huidveroudering.

Een onontbeerlijke vochtaanbrenger voor de droge, rijpere huid. Aloe Vera Moisture Lotion vult doelgericht de huideigen vochtopslag aan. De huid wordt tot in de diepere huidlagen gehydrateerd, terwijl gelijktijdig de microcirculatie wordt gestimuleerd. Een basisvoorwaarde voor een gezond en stevig huidbeeld. De cellen worden verzorgd met vitaalstoffen en de huidstructuur wordt gestabiliseerd. De teint krijgt een frisse gloed. Aansluitend de eindcrème aanbrengen.

Klop de Aloe Vera Moisture Cream zachtjes in de huid voor een intensieve hydratatie. In combinatie met de Aloe Vera Skin Gel en de Aloe Vera Avocado “E” Oil wordt de doorbloeding voorzichtig geactiveerd, zodat de huid beter gebruik kan maken van zijn lichaamseigen voedingsstoffen. Frisse hydraterende bestanddelen en vitaal stoffen stromen naar de individuele huidcellen en houden deze langer jong en gezond. Een actieve voorzorg tegen vroegtijdige huidveroudering.

Bewaar het beste voor het laatst! Terwijl het regeneratieproces in de huid doorgaat, geeft de luxueuze Bio Cell Cream de huid conditie. Fluweelzachte biomoleculen bouwen de energiedepots van de huid op. Als een beschermingsschild omhult deze exclusieve crème de huid en beschermt deze tegen de negatieve invloeden van buitenaf, zoals fijnstof of vrije radicalen. Het specifieke complex aan werkzame stoffen versterkt de verschillende huidlagen en verhoogt de weerstand. Een hoogwaardige verzorging met een aangename geur, die vanaf de vroege ochtend zorgt voor een

’s Nachts, als je slaapt, werken de herstelprocessen van het lichaam op volle toeren. Tijdens de slaap stijgt de productie van de bouwstoffen collageen en keratine, huidcellen vernieuwen zich en de vloeibare zijde in deze crème versterkt de vochtopslag in de huid. De Collagen Night Cream ondersteunt deze processen. De huid wordt fijner van structuur, steviger en zijdezacht.

Wie kent het niet? Te veel stress vreet aan het uiterlijk. Het Anti Stress Refire Mask werkt als een eerstehulpkit zodra de huid wordt blootgesteld aan bijzonder stres verwekkende factoren. Het trekt als het ware de afvalstoffen, die de huid grauw maken, uit de huid. De teint herleeft en ziet er weer fantastisch fris uit. Een bijzonder effectief en tijdbesparend masker. Breng het Anti Stress Refire Mask voor je naar bed gaat op en laat het gedurende de nacht inwerken. Zo begin je de dag met een ontspannen en vitaal uiterlijk goed humeur.

Kou is vervelend en ijskoude tocht is funest voor je huid. Omhul je huid daarom in de koudere jaargetijden met de Aloe Vera Winter Cream. Een warme wintermantel voor ijskoude dagen. Beschermende biomoleculen liggen zacht op de huid en beschermen tegen kou en uitdroging. Ze voorkomen roodheid en irritaties. Onderzoek toont aan: een goede bescherming tegen de kou kan de huidveroudering maar liefst tien jaar vertragen.

Een vraag?

Laat het ons weten!

Je kunt een afspraak maken of een vraag stellen via het onderstaande formulier.
Liever direct iemand spreken? Bel naar: 0478-853355.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Andere behandeling?

Ontdek de mogelijkheden

Into Beauty is een professionele schoonheidssalon en PowerSlim center onder een dak. Met als passie om zoveel mogelijk mensen mooi, gezond op gewicht en stralend door het leven te laten gaan.