De huid

Droge huid & huidveroudering

Deynique biedt verzorgingsproducten aan die geschikt zijn voor verschillende huidtypen en huidbehoeften, omdat elke huid haar natuurlijke kracht en specifieke behoeftes heeft. Onze focus is gericht op huidverjonging en huidverbetering en zijn gespecialiseerd in anti-ageing. Lees snel verder!

De huid

Droge huid

Oorzaken en tips

Een droge huid is kenmerkend door  de volgende ongemakken:

  • Een gevoelige huid
  • Jouw huid voelt gespannen, ongelijkmatig, ruw en rubberachtig aan
  • Jouw huid ziet er geïrriteerd, schilferig of rood uit
  • Jouw huid vertoont fijne lijntjes, ook wel droogtelijntjes genoemd

Herken je de bovenstaande klachten en verlang je naar een zachte en soepele huid? De producten van Deynique maken het gelukkig mogelijk. Neem vandaag nog contact op met ons bij Into Beauty voor een intake en een persoonlijk thuisverzorgingsplan, zodat je snel van jouw droge huidprobleem af bent.

Oorzaken droge huid

Huidproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben, maar toch kun je met de juiste verzorgingsproducten, de klachten heel goed verminderen.

De vochtpijl wordt bij een droge huid niet op pijl gehouden en is er een tekort aan vet. Zonder voldoende huidvetten is de huid gemakkelijk doorlaatbaar voor water, en verdampt het vocht in de huid sneller. De vochthuishouding raakt uit balans, de huid droogt uit en gaat droger en droger aanvoelen.

Als je last hebt van een zeer droge huid, zou het een gevolg kunnen zijn van erfelijke aanleg of verkeerde verzorging. Bij Into Beauty willen wij jou graag adviseren welke verzorgingsproducten geschikt zijn voor jouw specifieke huidtype. Een droge huid kan ook verband houden met eczeem of het gevolg zijn van een virus of bacterie. In deze laatste gevallen raden wij je toch aan om eerst een huisarts te raadplegen.

Behandeling droge huid

Bij een droge huid geven wij juist werkstoffen die de huid in eerste instantie net even iets droger maken. Tegelijkertijd geven we de huid enorm veel vocht omdat er een groot tekort aan is. Na enkele weken verandert het huidbeeld zichtbaar en voelbaar en gaat de huid zelf weer over tot actie. De zogenaamde talgfabriek komt weer op gang. Doordat de huid op een natuurlijke manier verbetert, en jij door de eerste paar weken doorzet, geniet je op lange termijn van de verdwenen klachten van een droge huid.

Tips

Het is belangrijk om bij een droge huid geen vette crèmes te gebruiken. Dat voelt wel goed maar maakt de huid ontzettend lui. Omdat de huid voldoende krijgt, hoeft deze zelf niet meer actief te zijn. Het gevolg is een sterk verslapte huid terwijl je denkt dat je elke dag jouw gezicht goed verzorgd.

Bij een (erg) droge huid, probeer de zon, centrale verwarming en airconditioning zo veel mogelijk te vermijden. Vermijd ook producten zoals zeep die de huid uitdrogen omdat ze letterlijk de huidvetten van uw lichaam wegspoelen.

Vermijd veelvuldig douchen als u last heeft van een droge huid. Dit kan jeuk en huidirritatie veroorzaken.

Werkwijze van Into Beauty

Om een huidprobleem goed aan te pakken en op te lossen gaan we aan de hand van een diagnose een persoonlijk behandelplan voor jou opstellen dat echt werkt. Dit doen wij met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek adviseren wij jou de verzorgingsproducten voor thuis gebruik die ervoor gaan zorgen dat je straks weer een gezonde en soepele huid hebt die lekker aanvoelt.

Voor een passend Deynique thuisverzorging advies ben je van harte welkom bj Into Beauty voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Anti-aging

Oorzaken en tips

Ouder worden is mooi maar de huidproblemen die dit met zich meebrengt, voorkom je natuurlijk veel liever. Dat begrijpen we bij Into Beauty helemaal. Wij vinden dan ook dat de dagelijkse thuisverzorging van zeer groot belang is voor een progressief huidverbetering met een prachtig resultaat.  De verzorgingsproducten van Deynique zijn dan ook helemaal gericht op huidverjonging en huidverbetering. Door de producten van Deynique dagelijks te gebruiken, ziet jouw huid er over 5 jaar, zelfs nog jonger uit dan hoe jij vandaag eruitziet, en dan zonder operaties!

Ben jij benieuwd naar welk resultaat wij bij jou kunnen bereiken? Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

Huidveroudering

Anti-aging is een begrip geworden de afgelopen jaren en is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken. Steeds meer mensen vinden het belangrijk om zoveel mogelijk het verouderingsproces te vertragen, of in ieder geval positief te beïnvloeden om een jeugdig uitstraling te behouden. Huidveroudering uit zich in verschillende huidproblemen zoals rimpels, kraaienpootjes, plooien, vlekken, een droge of slappe huid.

De huid werkt van nature werkt zelf aan verandering en vernieuwing, maar naarmate wij ouder worden, verloopt dit proces trager. Met de anti-aging producten van Deynique, kun het natuurlijke proces positief beïnvloeden en verjonging van je huid stimuleren. Je activeert weer jouw lichaam om werkzame stoffen aan te maken en te behouden. Een ander belangrijk effect van anti-aging is de bescherming van stamcellen die onder meer zorgen voor cel vernieuwing.

Hoe gezonder je leeft, hoe beter het resultaat. Huidveroudering is niet alleen een natuurlijk proces maar hangt ook samen met jouw persoonlijke levensstijl. Roken, wat we eten en drinken en sport en beweging, spelen zeker een rol bij een huid dat te snel veroudert. Het is ook belangrijk om deze factoren serieus te nemen wanneer je op lange termijn wilt genieten van een jeugdige, stralende, strakke en gezonde huid!

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. We kunnen rimpels min of meer onderverdelen in:

  • Fijne rimpels, die verdwijnen als u de huid licht aanspant tussen twee vingers
  • Diepe rimpels, die eerder op groeven of plooien lijken
  • Fronsrimpels, die ontstaan door het (on)bewust aanspannen van huidspieren

Wil je er graag jonger en frisser uitzien door middel van onze unieke huidverzorgingslijn van Deynique? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Met de juiste anti-aging producten ziet jouw huid er over 5 jaar, zelfs jonger uit dan hoe jij vandaag eruitziet!

Behandeling rimpels

Ouder worden kan zeker heel mooi zijn, maar de huidproblemen die dit met zich meebrengt, hebben we natuurlijk liever niet. Dat begrijpen we bij Into Beauty als geen ander. Wij bieden anti-aging specifieke verzorgingsproducten gericht op huidverjonging en huidverbetering.

Het grootste gedeelte van ernstige rimpels kun je beperken door de huid van jongs af aan actief te houden. Wij adviseren je graag over hoe jij de celdeling van jouw huid zo actief mogelijk kan maken. Een huid die rimpels heeft, is ook een droge huid. Wij geven de huid werkstoffen die de juiste activiteiten stimuleren!

Ontstaan rimpels

Huidveroudering is een natuurlijk proces en zorgt voor rimpels en een slappe huid. Factoren die in dit proces een rol spelen zijn niet alleen leeftijd en erfelijkheid maar ook zaken als roken, alcohol, stress, zon en luchtvervuiling.
Vanaf jouw 20ste levensjaar, bereikt de productie van collageen, elastine en talg zijn hoogtepunt. De huid vernieuwt zich elke maand. Een twintiger heeft geen last van rimpels. Hooguit zijn er wat droogtelijntjes die met voldoende water drinken weer verdwijnen.

Wanneer je de 30 passeert, vertraagt het proces van huidvernieuwing en vermindert de stevigheid van het onderhuids bindweefsel. Je krijgt de eerste rimpels rond de ogen, tussen de wenkbrauwen en op het voorhoofd. Deze zijn alleen zichtbaar als je bijvoorbeeld lacht.

De cel activiteit vermindert na jouw 40ste levensjaar en wordt jouw huid nog slapper en minder stevig. De huid verliest ook aan volume doordat de huidcellen het vocht niet meer goed vasthouden. In deze leeftijdsfase ontstaan diepere rimpels en lijnen.

Met de loop van de tijd, zet dit verouderingsproces zich door en je merkt dat je er steeds bewuster van wordt. Het schept misschien geen vrolijk beeld, maar gelukkig kunnen wij wel met de juiste thuisverzorging dit proces sterk vertragen!

Tips

Met een goede dagelijkse anti-aging verzorging voorkomt u rimpels. Voldoende hydratatie is ook erg belangrijk. Water drinken is echt onmisbaar om te zorgen voor hydratatie van binnenuit!

Uv-straling van de zon dringt diep in de huid door en breekt de elastische vezels (elastine) in het bindweefsel af. Hierdoor ontstaan vroegtijdig rimpels. Het is goed om jezelf van jongs af aan te beschermen tegen de zon. Hoe raar het ook klinkt, jouw huid onthoudt alles! De schade die zich opstapelt jaar na jaar wordt opgeslagen in jouw cel geheugen en komt later naar de huidoppervlakte. Het kan zelfs tientallen jaren duren voordat de gevolgen van huidschade zichtbaar worden.

Een ongezonde levensstijl kan het proces van huidveroudering en rimpels nog meer versnellen. Wees daarom matig met alcohol en nicotine! Het is meestal zo dat je pas denkt aan leefstijl verandering nadat de gevolgen zichtbaar en voelbaar worden, maar als het je nu al lukt om deze inzicht helder voor je te krijgen, maak dan vandaag nog de keuze om de veranderingen in te zetten! Je zult later heel blij zijn met jouw beslissing!

Voor een passend Deynique thuisverzorging advies ben je van harte welkom bj Into Beauty voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

De huid
De huid
De huid

Een vraag?

Laat het ons weten!

Je kunt een afspraak maken of een vraag stellen via het onderstaande formulier.
Liever direct iemand spreken? Bel naar: 0478-853355.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug naar Deynique

Ontdek de mogelijkheden

Into Beauty is een professionele schoonheidssalon en PowerSlim center onder een dak. Met als passie om zoveel mogelijk mensen mooi, gezond op gewicht en stralend door het leven te laten gaan.