Perfecte verzorging: 66 Days

Verrijkt het leven, brengt vreugde, vermijdt risico’s

CRISISBERAAD VOOR DE SPIEGEL Onreinheden, dode huidcellen, diepe rimpels, ze kunnen ons behoorlijk ongelukkig maken. Onverbloemd laat de spiegel de realiteit zien: verkeerd verzorgd – wat nu? Doorgaan op dezelfde weg of het roer radicaal omgooien?

DIRECTE HULP IN 66 DAGEN HET 66 DAYS-concept biedt essentiële ondersteuning voor de huid. Allereerst wordt de hoornlaag op milde wijze ontdaan van dode huidcellen, waarna het regeneratieproces van de huid wordt geactiveerd Het 66 DAYS-concept is een kuurprogramma: stap voor stap – telkens een dagje verder.

HET IS TIJD, om de werkelijkheid onder ogen te zien. Als we halverwege de twintig zijn, zijn we er nog van overtuigd dat zelfs de ergste zonden geen sporen zullen achterlaten: doodmoe en zonder ons gezicht eerst schoon te maken naar bed, weinig aandacht voor verzorgingsproducten en lekker lang bruinen in de zon. Tien jaar later haalt het verleden ons in. Rond de dertig wordt onze huid steeds droger, verhoornt deze sneller en worden de eerste, blijvende rimpeltjes zichtbaar. En met veertig jaar zijn we niet alleen meer levenservaring rijker, maar helaas ook meer rimpels. Het is de hoogste tijd voor een perfecte huidverzorging. Er zijn tenslotte vandaag de dag genoeg mogelijkheden om onze huid te vitaliseren, te verstevigen of de eerste sporen van huidveroudering uit te wissen.

Uniek genenpakket

Wees lief voor je huid

Iedereen wordt met een uniek genenpakket geboren. Dit geschenk moet gekoesterd en beschermd worden. Sommigen hebben echter meer geluk gehad dan anderen. Degenen met iets minder geluk zullen de natuur een handje moeten helpen. De huid heeft voor het hele organisme oneindig veel functies te vervullen zoals:

❚ Beschermend orgaan    ❚ Uitscheidend orgaan

❚ Opnemend orgaan       ❚ Verdedigend orgaan

❚ Opslag orgaan    ❚ Zintuiglijk orgaan

Gevaar Verdedigingsreactie
UV straling Huidverdikking (bruin)
Uv-straling mechanische belasting Eelt roodheid, blaren
Chemische belasting (buiten) Verhoogde verhoorning tot allergie
Chemische belasting (binnen) Pigmentstoornis tot allergie
Te weinig vocht (binnen Vochtverlies, verhoorning
Gebrek aan voedingsstoffen Stofwisselingsproblemen

Huidveroudering kan wachten

Het 66 DAYS-verzorgingssysteem streeft ernaar om de droom van een mooie huid voor elke vrouw en iedere man mogelijk te maken. Des te meer de huid wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden, hoe minder ze beschermd en ondersteund wordt. Er ontstaan meer huidproblemen en de huidveroudering wordt aangespoord. Naast het natuurlijke verouderingsproces treedt er bij onvoldoende lichaamsbeweging, slechte voeding, gebrek aan slaap en onvoldoende zuurstof extra stress op, die de huid berooft van haar schoonheid. Dit moeten we voorkomen. Huidveroudering kan wachten!

De prijs van de vooruitgang

Toen oma jong was, was er nog nauwelijks sprake van milieuvervuiling. Huidverzorging was nog relatief gemakkelijk. Tegenwoordig heeft de moderne huidverzorging door de veranderde leefomstandigheden met totaal andere omgevingscondities te maken. OVERAL DREIGT GEVAAR! Waar de huid vooral last van heeft:

❚ Uitlaatgassen
❚ Tabaksrook
❚ Giftige stoffen in de woning, giftige deeltjes in de lucht
❚ Chemicaliën in water, chloor
❚ Slechte voeding
❚ Electrosmog

Er zijn nog veel meer bronnen die door de jaren heen huidschade kunnen veroorzaken. Rimpels en kleine ontstekingsprocessen zijn slechts de mildste gevolgen. Ergere gezondheidsschade ontstaat als de huid wordt blootgesteld aan sterke zuren, dampen en uv-stralen.

Hoe werkt het 66 Days systeem?

Op de goede weg

Binnen een cyclus van 24-28 dagen vindt er binnen in de huid een vernieuwingsproces plaats. Dit is uiteraard afhankelijk van de huidtoestand bij aanvang en de gezondheid in het algemeen. Als de huid tijdens dit proces niet wordt ondermijnd, maar juist krachtig wordt ondersteund, dan is het resultaat na ongeveer twee cycli zeer duidelijk zichtbaar.

Een unieke samenstelling van waardevolle plantaardige zuren, vitaminen en mineralen brengt jouw schoonheidsdoel stap voor stap dichterbij.

Na ongeveer 66 dagen is het voorlopige eindresultaat bereikt. Hierna wordt de huid in kleinere stappen nog verder verbeterd, met als resultaat bijvoorbeeld minder mee-eters, minder onzuiverheden en een egalere huid. Geleidelijk wordt de huid steeds strakker en steviger. De eerste stappen naar huidverbetering zijn gezet. Houd het ritme van 66 dagen consequent aan. Zo krijgt de huid de beste kans om zichzelf te vernieuwen en te regenereren. Zodra de huidcellen zich hebben aangepast, wordt het herstelproces van de huid geactiveerd. Je bent op de goede weg

Dode cellen verwijderen

Allereerst worden alle onzuiverheden weggenomen. Daarna begint de onthoorning van de bovenste huidlaag en de opbouw van een stabiele beschermlaag. De meeste belasting vindt plaats in de opperhuid. Onreinheden hechten zich aan de afgestorven huidcellen en vormen samen een dunne verharde huidlaag. Dit berooft het gezicht van haar frisheid. In plaats van een fijne, delicate, mooie huid, vertoont het gezicht oneffenheden. Bij een vergroting van 200x is duidelijk te zien hoeveel mijten, bacteriën en andere parasieten koloniseren op deze verhoornde huid. Hierdoor kunnen ontstekingen, irritaties en andere huidproblemen ontstaan die ook de daaronder gelegen huidlagen aantasten.

Daarom is het gebruik van een goede huidverzorging essentieel:

❚ Om een opstapeling van dode huidcellen te voorkomen

❚ Om bestaande verhoorningen voorzichtig te verwijderen zonder de gezonde huidflora te verstoren

Dit is een belangrijk doel van het 66 DAYS verzorgingssysteem: binnen 66 dagen de oude huidlaag inwisselen tegen een nieuwe.

66 Days
De producten

Lees meer!

Reinig ’s morgens en ’s avonds de huid grondig. Neem een kleine hoeveelheid DEEP PORE CLEANSER ongeveer ter grootte van een kersenpit en schuim dit met lauw water op. Verdeel de cleanser in cirkelvormige bewegingen over de hals en het gezicht. Verwijder hierna het schuim met voldoende water. Herhaal dit proces als je make-up draagt.

De tweede reiniging is essentieel. Dit zorgt ervoor dat er geen schadelijke resten op de huid achterblijven. Sproei de HERB & MINERAL SPRAY royaal op de hals en het gezicht en verwijder deze met een wattenschijfje. U zult versteld staan hoeveel er nog op het wattenschijfje te zien is. Het is van groot belang dat er zo min mogelijk schadelijke reststoffen op de huid achterblijven. Alleen bij een goed gereinigde huid is het eindresultaat optimaal. Sproei voor een tweede maal met de HERB & MINERAL SPRAY. Wederom vloeien de microfijne mineralen over je huid, terwijl de kruiden een portaal creëren zodat de huid de volgende producten beter kan opnemen. De spray fungeert als het ware als verbinding tussen de producten voor een beter absorptie. Laat deze keer de HERB & MINERAL SPRAY zitten en verwijder deze niet

❚ Verfijning van de huidstructuur

❚ Verwijdering van verhoornde huidcellen

❚ Vermindering van pigment- vlekken

66 Days

Ochtend

Breng na de spray BETA FLUIDUM aan op de hals en het gezicht. Dit verzadigt de vetopname van de huid. Wees zuinig met de olie. 1 á 3 druppels is genoeg voor de hals en het gezicht. Zodra de olie is opgenomen, ontstaat er een beschermende laag op de huid.

❚ Voor de droge, vochtarme huid BETAGEN MOISTURIZER

❚ Voor de rijpere, naar vet neigende huid BETAGEN DAY CREAM Beide producten zijn verantwoordelijk voor de energie, het evenwicht, de reanimatie en de bescherming van de huid. Dankzij deze efficiënte verzorging bezorg je je huid een mooie dag.

Wetenschappers kwamen erachter: degenen die met liefde en vreugde voor zichzelf zorgen, leven een gelukkiger en gezonder leven. Het 66 DAYS-concept is pure verzorging. Geniet van de stoffen die de natuur aan je huid geeft.

66 Days

Avond

Nachts herstelt de huid zich, om precies te zijn tussen 1.00 uur en 04.00 uur. Dit biologische gegeven wordt door het 66 DAYS verzorgingssysteem optimaal benut. Het draait dan om de verzorging en de verbetering van het verhoorningsproces. De bètagenen kunnen gedurende de nacht hun keratotische eigenschappen bewijzen door de huid te bevrijden van de dode huidcellen. Vrije radicalen worden gevangen en gebonden. ‘s Ochtends worden alle onzuiverheden tijdens het reinigen van de huid verwijderd. Kort voor het slapengaan is het beauty time.

Begin met een grondige reiniging, net als in de ochtend. Let er wel op dat alle restjes make-up van de huid worden verwijderd, want anders kunnen die de huid irriteren en ontstaan er pukkeltjes.

Sproei de HERB & MINERAL SPRAY royaal op het gezicht. Laat de kruiden en mineralen kort inwerken, zodat het vochtgehalte gedurende de nacht voldoende wordt aangevuld.

❚ Masseer nu zachtjes 1-2 druppeltjes BETA NIGHT GELEE in de huid. Hierdoor wordt de verhoorning opgelost.

❚ Breng hierna een klein beetje BETAGEN NIGHT CREAM aan. Deze crème ondersteunt en verbetert de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. Ook bevat deze crème belangrijke voedingsstoffen.

Een vraag?

Laat het ons weten!

Je kunt een afspraak maken of een vraag stellen via het onderstaande formulier.
Liever direct iemand spreken? Bel naar: 0478-853355.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug naar Deynique

Ontdek de mogelijkheden

Into Beauty is een professionele schoonheidssalon en PowerSlim center onder een dak. Met als passie om zoveel mogelijk mensen mooi, gezond op gewicht en stralend door het leven te laten gaan.