TC Cryo ervaringen

100% veilig!

Bij Into Beauty kunt u terecht als u zoekt naar TC cryo ervaringen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u het beste advies te geven. Mocht u nog niet precies weten welke zones er het beste aangepakt kunnen worden, dan helpen zij hier graag bij. Het unieke van deze behandeling is dat het compleet veilig is. Er wordt geen gebruik gemaakt van warmte of van bevriezen, waardoor er geen mogelijke schade opgelopen kan worden. Bij het bevriezen van vet bestaat er een mogelijkheid dat er delen gevoelloos kunnen worden. Bij warmte is er de mogelijkheid van verbranding. Daarom is deze oplossing ideaal!

Heeft u nog vragen over de mogelijke zones die behandeld kunnen worden? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Loading...

TC cryo ervaringen

Hoe ziet een TC cryo behandeling eruit?

Tijdens de behandeling ligt u ongeveer 55 minuten bij ons in de stoel. Er worden wraps op de delen gelegd die aangepakt moeten worden. In de wraps bevindt zich lichte vloeistof, die heel snel warm en koud kan worden. De temperaturen verschillen tussen de 6 en 41 graden. Op het begin zal het misschien onwennig voelen, maar u zult merken dat u er snel aan went. Het voordeel van deze behandeling is dat u ondertussen gewoon van alles kan doen. U kunt gewoon genieten van een kopje koffie of thee of gewoon heerlijk een magazine lezen. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van grote oppervlaktes, zal het niet snel voorkomen dat er tussenruimtes worden overgeslagen.

Wat maakt de TC Cryo behandeling zo uniek?

Het unieke van deze behandeling is dat het 100% veilig is. Dit komt doordat er geen gebruik word gemaakt van bevriezing of extreme warmte. Er is dus geen kans dat je brandwonden of eventuele gevoelloze plekken oploopt. Bij deze methode wordt er gebruik gemaakt van temperaturen die wisselen van de 6 tot 41 graden. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van grote zachte wraps. Dit betekend dat er grotere oppervlaktes in één keer meegenomen kunnen worden. Je hebt hierbij dus niet de kans dat er kleine tussenruimtes ontstaan die overgeslagen zijn.

Neem gerust contact op

Voor vragen of advies

Mocht u dus contact op willen nemen over de TC cryo ervaringen, dan kunt u ons bereiken door het contactformulier in te vullen of door te bellen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Tot snel bij Into Beauty!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
TC cryo ervaringen