Cryo vet bevriezen

100% veilig

Wilt u graag een Cryo vet bevriezen behandeling laten uitvoeren? Neem dan eens contact op met Into Beauty! Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van deze behandeling. Verder kunt u bij Into Beauty ook terecht voor een afslankprogramma genaamd PS. food & lifestyle. Hierbij wordt u volledig begeleidt bij het opbouwen van een gezonde lifestyle. Mocht u geïnteresseerd zijn in dit programma dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen of door te bellen.

Loading...

TC Cryo

Cryo vet bevriezen | Into Beauty

TC cryo is een veilige en effectieve manier om vet te laten verwijderen. Bij de behandeling komt geen warmte of extreme kou kijken, waardoor de kans minimaal is dat er complicatie oplopen. Bij de behandeling wordt er gebruik gemaakt van ‘wraps’ die vol zitten met vloeistof en om het lichaam worden gewikkeld. Het voordeel van deze wraps is dat ze erg groot zijn en dus grote delen bedekken. Hierdoor worden geen plekjes overgeslagen die niet worden meegepakt. Tijdens de behandeling kunt u gewoon heerlijk relaxen in uw stoel en genieten van een kopje koffie of thee. Natuurlijk kunt u tussendoor ook een magazine of boek lezen. Een behandeling duurt zo een 55 minuten.

PS. food & lifestyle afslankprogramma

Food & lifestyle

Met afslankprogramma leren wij u een gezonde leefstijl te creëren. Het programma is dus geen dieet waarbij u zo min mogelijk mag eten. U mag hierbij gewoon 6 maaltijden op een dag eten. Bij dit programma gaat het erom wat je eet en dat het gezond is. U leert er bewust van te zijn, wat u eet en dit vol te houden. Het gehele traject wordt u volledig gecoacht. Jullie zullen bespreken hoe het gaat en hoe het beter kan. Ook is de coach er voor de momenten waarop het moeilijker wordt.

Neem contact met ons op

Voor vragen of advies

Heb je nog vragen over de Cryo vet bevriezen behandeling? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wil je ons liever persoonlijk spreken? Dat kan door te bellen naar 0478-853355. We hopen je snel te zien bij Into Beauty!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cryo vet bevriezen