Linfopress

Onze nieuwe aanwinst!
Loading...

Ontdek nu Linfopress

Bij Into Beauty

Wij hebben al veel mensen begeleid bij hun afslanktraject en onze cliënten lieten ons weten dat ze graag nog hulp en ondersteuning wilden bij de plaatselijke problemen die niet op te lossen zijn met het verliezen van de kilo’s.

We zijn op zoek gegaan naar een manier waarbij we op verantwoorde wijze die problemen aan kunnen pakken en uitgekomen bij de Linfopress.

Linfopress

Wat is Linfopress?

Meer over de techniek

De behandeling is de nieuwste techniek in zijn soort. Door middel van aangename massagegolven op maat worden drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting… in de hand gewerkt.

De Linfopress is een revolutionair toestel met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen.

Wat doet de Linfopress?

Linfopress Evolution PRO is een revolutionair toestel met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen.

De Linfopress zorgt voor:

 • Snellere afvoer van lichaamsvet.
 • Afvoer van vochtophoping/oedeem
 • Vermindering van cellulite en lokale vetophopingen
 • Stimulatie van de bloed-en lymfecirculatie
 • Verwijderen van afvalstoffen/reiniging van het lichaam
 • Verjonging, versteviging, verstrakking van de huid
 • Activeert de stofwisseling
 • Omvangvermindering benen en buik bij overgewicht
 • Vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid
 • Vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen
 • Verlichten van (spier) pijnen
 • Meer energie
 • Een zeer ontspannen verwen moment voor jezelf, zowel je innerlijk als uiterlijk.

Werking Linfopress

Geavanceerde compressie

De peristaltische lichaamsmassage van Linfopress verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven. De bloedcirculatie verbetert, de vermindering van vocht en afvalstoffen wordt beter en verse zuurstof bereikt de huidcellen.

Linfopress masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

Linfopress masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

Je spieren worden gemasseerd. De bewegingen ontspannen de spieren en draineren vocht ten gevolge van spierspanning, waardoor spierkrampen verminderen en zelfs kunnen verdwijnen.

De linfopress zorgt voor een betere doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor gaat de huid er beter uitzien en voelt beter aan. Je huid wordt strakker en steviger.

Het is een veilige, snelle behandeling.  Er wordt voor u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Het is een erg aangename en ontspannende behandeling. Resultaat: een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport.

In een kuur zijn er 2 behandelingen per week en 5 weken, daarna wordt gekeken of het resultaat naar tevredenheid is of dat er meer behandelingen nodig zijn. Na de kuur is het verstandig om eenmaal per 2 weken te komen voor onderhoud.

De Linfopress is uniek in zijn soort door de gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressie zones. Ook is de Linfopress uniek uitgerust met de Pre-Therapie (open maken van de lymfeknopen in de liezen) voor beter resultaat! Zonder het openmaken van de lymfeknopen, kunnen de afvalstoffen niet door het lymfesysteem worden afgevoerd.

Linfopress

Prijzen

& meer informatie

 • Proefbehandeling €39,50
 • Kuur van 10 behandelingen €350,00
 • Losse behandeling €45,00

Een vraag?

Laat het ons weten!

Je kunt een afspraak maken of een vraag stellen via het onderstaande formulier.
Liever direct iemand spreken? Bel naar: 0478-853355.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

✅ Je hoort binnen 2 dagen van ons!

Contour verbeterende behandelingen & huidverzorging

Ontdek de mogelijkheden

Into Beauty is een gecertificeerd PS. food & lifestyle center. Om onze klanten optimale resultaten te laten behalen met betrekking tot contourverbetering werken wij met twee zeer succesvolle afslankbehandelingen. Verder begeleiden wij je graag met de thuisverzorging voor je huid t onze professionele Deynique huidverzorging producten met als passie om zoveel mogelijk mensen mooi, gezond op gewicht en stralend door het leven te laten gaan.

Meer informatie over: Linfopress ervaringen