Ouder worden is mooi maar de huidproblemen die dit met zich meebrengt, voorkom je natuurlijk veel liever. Dat begrijpen we bij Into Beauty helemaal. Wij bieden anti-aging behandelingen en verzorgingsproducten gericht op huidverjonging en huidverbetering. Door de producten van Deynique dagelijks te gebruiken, ziet jouw huid er over 5 jaar,  zelfs nog jonger uit dan hoe jij vandaag eruit, en dan zonder operaties!

Ben jij benieuwd naar welk resultaat wij bij jou kunnen bereiken? Maak dan nu een afspraak  voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

HUIDVEROUDERING

Anti-aging is een begrip geworden de afgelopen jaren en is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken. Steeds meer mensen vinden het belangrijk om zoveel mogelijk het verouderingsproces te vertragen, of in ieder geval positief te beïnvloeden om een jeugdig uitstraling te behouden. Huidveroudering uit zich in verschillende huidproblemen zoals rimpels, kraaienpootjes, plooien, vlekken, een droge of slappe huid.

De huid werkt van nature werkt zelf aan verandering en vernieuwing, maar naarmate wij ouder worden, verloopt dit proces trager. Met de anti-aging producten van Deynique, kun het natuurlijke proces  positief beïnvloeden en verjonging van je huid stimuleren. Je activeert weer jouw lichaam om werkzame stoffen aan te maken en te behouden. Een ander belangrijk effect van anti-aging is de bescherming van stamcellen die onder meer zorgen voor cel vernieuwing.

Hoe gezonder je leeft, hoe beter het resultaat. Huidveroudering is niet alleen een natuurlijk proces maar hangt ook samen met jouw persoonlijke levensstijl. Roken, wat we eten en drinken en sport en beweging, spelen zeker een rol bij een huid dat te snel veroudert. Het is ook belangrijk om deze factoren serieus te nemen wanneer je op lange termijn wilt genieten van een jeugdige, stralende, strakke en gezonde huid!

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Neem contact op” style=”custom” custom_background=”#a88a52″ custom_text=”#ffffff” shape=”square” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fintobeauty.nl%2Fcontact%2F||”][/vc_column][/vc_row]