[vc_row][vc_column el_class=”Zoals gezien op RTL4 bij GTST”][vc_column_text]

Ook tijdens de feestdagen weet ik de balans te houden!

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Met het afslankprogramma van PS. food & lifestyle kun je op een gezonde, lekkere en evenwichtige manier afvallen*. Wij van Into Beauty helpen jou hier graag bij!

Lisette Lokker is de uitdaging aangegaan! Lees haar succesverhaal hieronder:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”15323″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]“Ik ben altijd al wat langer geweest en op jonge leeftijd kreeg ik vrouwelijke vormen, maar geen overgewicht. Toen ik ging samenwonen ging het mis. Maar ook een drukke baan en een sociaal leven, waarin vaak etentjes en borrels worden georganiseerd, hebben daar niet aan bijgedragen. Ik zag de weegschaal richting de drie cijfers gaan en schrok hier zo erg van dat ik besloot dat er nou eindelijk iets moest gebeuren. Via een collega hoorde ik over PS. food & lifestyle en hoe dit haar leven heeft veranderd. Ik ben direct opzoek gegaan naar een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.

Met PS. food & lifestyle mag je regelmatig eten, heb je geen hongergevoel en de variatie aan PS. food & lifestyle producten is erg fijn. Het was voor mij daardoor ook makkelijk vol te houden.
Daarnaast kreeg ik extra motivatie doordat ik al snel resultaat had. Nu in de laatste fase merk ik dat het soms wat moeilijker is om de balans te vinden en daar helpt mijn coach mij weer goed bij.

Met mijn coach had ik een erg goede klik! Wekelijks contact was erg prettig. Ik zit nu in de laatste fase en heb daarmee mijn doel nog voor de feestdagen bereikt! Ik voel me goed, energiek, fit en ben weer gelukkig als ik in de spiegel kijk! Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl en goed voor mijn lichaam zorg, ga ik er zeker voor om mijn gewicht stabiel te houden.”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Wil jij ook afvallen? Neem dan contact met ons op voor een GRATIS kennismakingsgesprek!

[/vc_column_text]

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]*Disclaimer: De resultaten kunnen per persoon verschillen. Er kunnen geen gegarandeerde resultaten vooraf worden beloofd.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]