[vc_row][vc_column el_class=”Zoals gezien op RTL4 bij GTST”][vc_column_text]

HET VOELT GOED OM SLANK DE ZOMER IN TE GAAN!

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Met het afslankprogramma van PS. food & lifestyle kun je op een gezonde, lekkere en evenwichtige manier afvallen*. Wij van Into Beauty helpen jou hier graag bij!

Tatiana is de uitdaging aangegaan! Lees haar succesverhaal hieronder:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”15680″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en de chocolade kwam elke dag uit de kast. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo’s zijn er daardoor ook snel aangekomen.

“Al snel merkte ik dat ik hier iets aan moest doen. Ik heb uiteindelijk verschillende dingen gedaan en geprobeerd om op eigen kracht af te vallen. Dit bleek voor mij niet de beste manier te zijn en kwam telkens weer aan. Heel frustrerend!

Toen ik via een kennis hoorde over PS. food & lifestyle, heb ik direct een afspraak gemaakt voor een intake gesprek bij het PS. food & lifestyle center bij mij in de buurt. Eerlijk gezegd, was ik nog wel wat sceptisch. Zoveel lekkere dingen eten, 6 x per dag en dan toch afvallen? Ik dacht, ik probeer het gewoon. En met die beslissing ben ik nu erg blij. PS. food & lifestyle was echt de reset voor mij die ik nodig had. Het prettigste vond ik dat je totaal geen honger gevoel hebt en ook gewoon met je gezin kan avondeten zonder apart te hoeven koken. Nu ben ik een jaar later nog steeds op gewicht. Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven.
Ik voel me fitter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dit gun ik iedereen.”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Wil jij ook afvallen? Neem dan contact met ons op voor een GRATIS kennismakingsgesprek!

[/vc_column_text]

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]*Disclaimer: De resultaten kunnen per persoon verschillen. Er kunnen geen gegarandeerde resultaten vooraf worden beloofd.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]