IntoBeauty in Venray

Gewicht verliezen zonder dieet

Wil je graag gewicht verliezen zonder een dieet te volgen? Dan is het PS. Food & lifestyle afslankprogramma van Into Beauty iets voor jou! Samen met één van onze coaches ga je aan de slag om een gezondere levensstijl te creëren. Het is dus geen dieet waar je aan begint, maar een levensstijl verandering! Into Beauty is te vinden in Venray. Eén keer per week zal je bij ons langskomen om de voortgang te bespreken en de eventuele tegenslagen. De coaches staan voor jou klaar om je zo goed mogelijk te blijven motiveren.

Als je benieuwd bent naar onze voedingscoaches, dan kan je een kijkje nemen op de over ons pagina.

Loading...
Gewicht verliezen zonder dieet | Into Beauty staat voor je klaar

Persoonlijke begeleiding

Het afslankprogramma PS. Food & lifestyle bestaat uit drie fases. Bij elke fase blijf je de 6 eetmomenten op een dag aanhouden. In de eerste fase zal je aan de slag gaan met het verliezen van gewicht. De focus ligt hierbij op het verliezen van vet en het behouden van jouw spiermassa. In de tweede fase leer je stapsgewijs een nieuwe en gezonde levensstijl aan. Hierbij zal je ook overgaan op weer normale voedingsproducten en niet alleen maar de PS. Food & lifestyle producten. Ook zullen de koolhydraten in deze fase weer worden opgebouwd. In de laatste fase staat onze coach nog steeds voor jou klaar om je te begeleiden en te adviseren om bij jouw streefgewicht te blijven.

Doe ook mee!

En start vandaag

Mocht je nog vragen hebben over hoe het afslankprogramma PS. Food & lifestyle er nou uitziet of wat de mogelijkheden zijn, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Onze coaches zullen jouw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Wij hopen je snel te mogen ontvangen bij Into Beauty! Samen helpen wij jou naar een gezondere levensstijl!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gewicht verliezen zonder dieet