[vc_row][vc_column el_class=”Zoals gezien op RTL4 bij GTST”][vc_column_text]

Wil jij ook stralend de feestdagen in?

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De feestdagen komen er weer aan! Wil jij wat kilo’s kwijt om weer mooi in je feestjurk te passen? Of wil je gewoon wat lekkerder in je vel zitten tijdens deze gezellige periode met vrienden en familie? Met het afslankprogramma van PS. food & lifestyle kun je op een gezonde, lekkere en evenwichtige manier afvallen!

Ben jij benieuwd naar PS. food & lifestyle? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend en informatief gesprek!

Ook Hilda is met PS. food & lifestyle bij Into Beauty 21 kilo afgevallen! Lees hieronder haar verhaal.

Hilda: “Voordat je het weet en in de gaten hebt zit je in zo’n negatieve neerwaartse spiraal dat je het niet meer alleen kunt oplossen..

Op de sportschool kwam ik Hans Litjens, de man van Marly Litjens tegen. Marly is gecertificeerd PS. food & lifestyle voedingscoach. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en hem informatie gevraagd omtrent PS. food & lifestyle. De maandag daarna heb ik direct gebeld naar Marly, dezelfde middag had ik al een afspraak voor een informatiegesprek.

Ik ben met PS. food & lifestyle begonnen onder begeleiding van voedingscoaches Marly en Dominique bij Into Beauty in Venray. Vanaf dag 1 was ik enthousiast, ik vond alle verschillende maaltijden geweldig. Normaal word ik van diëten humeurig of chagrijnig en gestrest, maar dankzij PS. food & lifestyle voelde ik mij fit en vrolijk.

Dit jaar ben ik 50 jaar geworden en toen wij op vakantie gingen was ik zo trots op mijzelf. Na zoveel jaar overgewicht te hebben gehad paste ik weer in een leuke, strakke jurk..”[/vc_column_text][vc_single_image image=”14025″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]Wil jij ook afvallen net als Hilda? Dan staan wij voor je klaar! Wij (het team van Into Beauty, Marly, Hans en Dominique) werken al meer dan 7 jaar met de afslankmethode die wij “dé oplossing” vinden. Met succesverhaal na succesverhaal wordt het vertrouwen hierin alleen maar bevestigd. “De combinatie van PS. food & lifestyle en persoonlijke begeleiding is onze kracht en sleutel tot succes. Wij zorgen dat iedereen een goede en duidelijke start heeft, vervolgens goed begeleid wordt tijdens de verschillende opbouwende fases, om uiteindelijk te leren om jouw ideaal gewicht vast te houden door gezonde voeding en een gezonde levensstijl”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”Enkele voor- en na foto’s”][vc_column_text]

Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvend informatief gesprek en ga stralend de feestdagen in!

[/vc_column_text][vc_raw_html]JTVCZ3Jhdml0eWZvcm0lMjBpZCUzRCUyMjIlMjIlMjB0aXRsZSUzRCUyMmZhbHNlJTIyJTIwZGVzY3JpcHRpb24lM0QlMjJmYWxzZSUyMiU1RCUwQQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]