[vc_row][vc_column el_class=”Zoals gezien op RTL4 bij GTST”][vc_column_text]

Dit jaar geen last van end-of-summer blues

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Met het afslankprogramma van PS. food & lifestyle kun je op een gezonde, lekkere en evenwichtige manier afvallen*. Wij van Into Beauty helpen jou hier graag bij!

Annemieke Rissewijck is de uitdaging aangegaan! Lees haar succesverhaal hieronder:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

Wat was jouw gewicht voor PS. food & lifestyle?

“Voordat ik startte met PS. food & lifestyle woog ik 89,6 kilo. Na mijn bevalling nog wat meer, maar toen heb ik even goed opgelet en zo ben ik op 89,6 kilo uitgekomen. Ik was daar wel heel blij mee maar toch had ik nog steeds overgewicht, waar ik vanaf wilde.”

Hoe kan het dat je bent aangekomen?

“Vooral door lekker eten. Ik houd van lekker eten, gezellig met vrienden een wijntje en een hapje doen, heerlijk! Ik associeer gezelligheid echt met eten en drinken. Als ik een avondje vrij heb samen met mijn man, wat niet vaak gebeurt, dan betekent dat altijd lekkere hapjes en drankjes!”

Wanneer besloot je om er iets aan te gaan doen?

“Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel. Ik had weinig energie en voelde mij onzeker en niet vrouwelijk. Daardoor had ik geen meer om bijvoorbeeld naar feestjes te gaan. Op 1 januari dacht ik ‘Hier moet wat aan gebeuren!’.

Waarom heb je voor PS. food & lifestyle gekozen?

“Ik las over PS. food & lifestyle op internet en zag op de website geweldige resultaten van andere dames. Ik heb toen contact opgenomen met een PS. food & lifestyle center bij mij in de buurt en ik kon gelijk terecht. Mijn PS. food & lifestyle coach gaf me heel veel informatie, waar ik thuis rustig over na kon denken. Maar eigenlijk wist ik al meteen ‘Dit wil ik!’.”

Hoe heb je uiteindelijk je doelen behaald?

“Samen met mijn coach heb ik bekeken wat de mogelijkheden waren. Ze heeft me geweldig geholpen en wist me altijd weer te motiveren. Natuurlijk hielp het ook dat de producten van PS. food & lifestyle echt lekker zijn en je veel kunt afwisselen. Toen ik weer reguliere supermarktproducten mocht eten kreeg ik veel tips over gezonde keuzes. Dankzij mijn coach weet ik nu wat ik beter wel of niet kan eten, en daar houd ik me ook aan. Echt een verandering van mijn levensstijl dus!”

Hoe voel je je nu?

“Ik voel mij nu ook weer vrouwelijk. Ik vind het weer leuk om te shoppen en ik ga weer naar feestjes. Ik ben net terug van vakantie, dat vond ik wel even spannend. Normaal liep ik liever niet in zwemkleding maar ik heb nu weer mijn bikini aangetrokken en dat voelde goed. Ik heb lekker met de kinderen in het water gespeeld, dat is voor hun natuurlijk ook super leuk. Ik voel me helemaal top!”[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Wil jij ook afvallen? Neem dan contact met ons op voor een GRATIS kennismakingsgesprek!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]*Disclaimer: De resultaten kunnen per persoon verschillen. Er kunnen geen gegarandeerde resultaten vooraf worden beloofd.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]