Afvallen met begeleiding

100% veilig!

Into Beauty biedt u de mogelijkheid om te afvallen met begeleiding. Into Beauty bestaat namelijk uit een team van voedingsdeskundigen, die u graag helpen bij het creëren van een gezonde leefstijl. Dat is namelijk wat het programma van PS. food & lifestyle doet. Naast dat wij een afvalprogramma aanbieden, kunt u ook bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen. Zo voeren wij onder andere TC cryo behandelingen en Linfopress behandelingen uit.

Mocht u meer informatie willen over deze behandelingen, neem dan een kijkje op onze behandelingenpagina.

Loading...

PS. food & lifestyle

Afvallen met begeleiding van Into Beauty

Het moment dat u besluit om uw levensstijl aan te passen en te gaan afvallen is al stap 1. Natuurlijk is het doel om niet tijdelijk af te vallen, maar uw leefstijl zo aan te passen dat u het de rest van uw leven mogelijk kunt aanhouden. Het mooie van het PS. food & lifestyle programma is, dat het programma voor iedereen mogelijk is. Of u nou een druk huishouden heeft, een drukke baan of weinig tijd om te gaan sporten, dit programma is ideaal voor u! De begeleiders hebben veel kennis en ervaring, waardoor zij u goed kunnen begeleiden. Zij helpen u door te zetten op de momenten wanneer het moeilijk wordt of wanneer u even motivatie nodig heeft om door te zetten.

Ontdek de TC cryo behandeling

PS. food & lifestyle

Eén van de behandelingen die wij in onze salon uitvoeren is de TC cryo behandeling. Dit is een methode waarbij het vet omgezet wordt in energie, zonder dat er warmte of kou bij komt kijken. Met deze methode verlies je niet alleen centimeters, maar de huid zal hierbij er ook strakker en gezonder uitzien.

Neem gerust contact op

Voor vragen of advies

Wilt u meer weten over afvallen met begeleiding of wilt u een afspraak maken voor de TC cryo behandeling? Dan kunt u gerust contact opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afvallen met begeleiding