IntoBeauty in Venray

Afslankprogramma

Voor een afslankprogramma met blijvend resultaat ben je bij ons aan het juiste adres! Wij het team van Into Beauty werken al meer dan 7 jaar met het afslankprogramma PS. food & lifestyle. Wij zien PS. food & lifestyle als DE oplossing om af te slanken en de resultaten te behouden. Door succesverhaal na succesverhaal wordt dit vertrouwen bevestigd. Wij zorgen ervoor dat iedereen een duidelijke en goede start heeft en met de juiste begeleiding de doelstellingen worden behaald. Door middel van gezonde voeding en een gezonde levensstijl leren wij iedereen het ideale gewicht vast te houden.

Loading...

PS. food & lifestyle

Afslankprogramma Into Beauty

PS. food & lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld methode als gevolg van jarenlange ervaring en kennis. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten. PS. food & lifestyle is een afslankprogramma waarbij je je levensstijl veranderd in niet minder eten maar anders eten, het is dus geen dieet. Het programma is zo ontwikkeld dat het eenvoudig toe te passen in je dagelijkse leven. Ook wanneer je het super druk hebt en weinig tijd hebt om te sporten en eten te bereiden past PS. food & lifestyle bij jou.

De producten van PS. food & lifestyle zijn koolhydraat arm en bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. Het PS. food & lifestyle assortiment bestaat uit meer dan 120 koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Je hebt volop variatie om jouw ontbijt, lunch, diner en tussendoor samen te stellen!

Hoe werkt de afslankmethode?

Persoonlijke begeleiding

Tijdens het PS. food & lifestyle afslankprogramma krijg je begeleiding van Hans, Marly of Dominique. Alle drie hebben zij de PS. food & lifestyle Academy succesvol afgerond en geven zij professionele begeleiding. Als eerst wordt gekeken naar jouw persoonlijke situatie. Tijdens een intake gesprek bespreken we jouw wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand. Op basis hiervan geeft de PS. food & lifestyle voedingscoach je een passend advies en heldere uitleg. Tijdens het afslankprogramma kom je iedere week op consult om de resultaten te meten, advies te krijgen en om je te motiveren.

Doe ook mee!

En start vandaag

Ben je geïnteresseerd in het PS. food & lifestyle afslankprogramma? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! Graag helpen wij jou met het behalen van jouw gewenste resultaten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afslankprogramma