IntoBeauty in Venray

Afslanken Venray

Wil jij afvallen Venray? Dan ben je bij Into Beauty aan het juiste adres! Into Beauty is ervan overtuigd dat persoonlijke begeleiding de sleutel tot succes is bij het afvallen. We beschikken over voedingsdeskundigen die al meer dan 7 jaar ervaring hebben. Ook hebben onze medewerkers de PS. food & lifestyle Academy gevolgd waardoor we jou deskundig kunnen helpen met afvallen.

Loading...

PS. food & lifestyle

Afslanken Venray met Into Beauty

PS. food & lifestyle is een voedingsprogramma waarbij je jouw leefstijl gaat veranderen. De samenstelling van de PS. food & lifestyle producten zorgt ervoor dat naast het verliezen van vet, je spiermassa behoudt. Hierdoor blijft je stofwisseling hoog en het jojo-effect verleden tijd!

De producten van PS. food & lifestyle zijn koolhydraat arm en bestaat uit de beste zuivere ingrediënten. In de producten zit ook kalium, chroom en prebiotische vezel inuline. Daarbij zijn de afslank producten natuurlijk gezoet met het natuurlijke Stevia-extract. Het PS. food & lifestyle assortiment bestaat uit meer dan 120 koolhydraat arme en eiwitrijke producten. Dit niet alleen repen en shakes maar ook brood, rijst, pasta, koeken, chips, pudding en meer.

Hoe werkt de afslankmethode?

Persoonlijke begeleiding

Allereerst zullen we tijdens een intake gesprek jouw wensen en doelstellingen bespreken. Daarbij zullen we meteen je gezondheidstoestand bekijken. We meten hierbij de volgende resultaten op:

  • Startgewicht
  • BMI
  • Vetmassa
  • Spiermassa
  • BMR (stofwisselingssnelheid)

Op basis van deze resultaten en de gewenste doelstellingen kan er een passend advies worden gegeven. Elke week vind er een consult plaats met jouw voeding coach waarbij de resultaten worden geanalyseerd en er gepraat kan worden over de voortgang. Het doel hierbij is om je te blijven motiveren waardoor je jouw doelstellingen gaat behalen!

Doe ook mee!

En start vandaag

Wil jij afslanken? Graag helpen wij jou bij dit proces. Neem gerust contact met ons op zodat wij samen met jou een plan kunnen maken om jouw gewenste doelstellingen te halen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afslanken Venray