IntoBeauty in Venray

Afslankbegeleiding

Ben je op zoek naar afslankbegeleiding? Dan ben je bij Into Beauty aan het juiste adres. Het team van Into Beauty werkt al meer dan 7 jaar met de afslankmethode: PS. food & lifestyle. De combinatie van PS. food & lifestyle en de persoonlijke begeleiding is de sleutel tot succes. Alle medewerkers hebben de PS. food & lifestyle Academy gevolgd en zijn ervaren voedingsdeskundigen die je persoonlijk begeleiden.

Loading...

PS. food & lifestyle

Afslankbegeleiding door Into Beauty

Wanneer u bij ons komt voor afslankbegeleiding helpen wij u met het behalen van uw gewenste doelstelling door middel van PS. food & lifestyle. Het eetpatroon van PS. food & lifestyle is makkelijk te volgen. Het is geen dieet maar een levensstijl met maar liefst 6 eet momenten per dag. De producten van PS. food & lifestyle bestaan niet alleen uit repen en shakes maar ook uit; brood, pannenkoeken, koeken, pasta, rijst, chips, pudding en veel meer!

Wij vinden het belangrijk dat u na het behalen van uw doelstelling op uw streefgewicht blijft. Om deze reden blijven wij na het behalen van uw doelstelling voor één jaar uw voeding coach.

Hoe werkt de afslankmethode?

Persoonlijke begeleiding

Tijdens uw intake zullen wij een paar punten met u doornemen. Denk hierbij aan wat uw wensen zijn en welke doelstellingen u zou willen behalen. Ook zullen wij uw gezondheidstoestand bekijken en bespreken. Het volgende zal hierbij worden gemeten:

  • Startgewicht
  • BMI
  • Vetmassa
  • Spiermassa
  • BMR (stofwisselingssnelheid)

Als alle resultaten binnen zijn, zullen deze worden besproken. Met deze informatie kan vervolgens een passend advies worden gemaakt. Je krijgt bij ons dus altijd een advies op maat. Wanneer je akkoord gaat met het behandelplan die speciaal voor jou is opgesteld, zal je elke week terug op consult komen. Tijdens deze afspraak zullen de resultaten die je hebt behaald worden geanalyseerd en besproken. Onze coaches zullen er alles aan doen om je wekelijks zo goed mogelijk te blijven motiveren. Samen zullen we er alles aan doen om jou doelstelling te behalen!

Doe ook mee!

En start vandaag

Wilt u afvallen en bent u geïnteresseerd in afslankbegeleiding van IntoBeauty? Dan kunt u contact met ons opnemen, u bent altijd welkom bij ons. Graag helpen wij u met het behalen van uw gewenste resultaten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afslankbegeleiding