IntoBeauty in Venray

Afslank producten

Ben jij op zoek naar afslank producten? Dan ben je bij Into Beauty aan het juiste adres. Bij Into Beauty werken voedingsdeskundigen die al ruim 7 jaar ervaring hebben in het begeleiden tijdens het afslank proces. Er wordt door Into Beauty met verschillende afslank producten gewerkt, namelijk; PS. food & lifestyle en Juvo.

Loading...

PS. food & lifestyle

Afslank producten van Into Beauty

PS. food & lifestyle is een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma. Het is gericht op het stapsgewijs aanleren van een gezond voedingspatroon. Hierdoor is het geen dieet maar een nieuwe levensstijl waarbij je niet minder maar anders leert eten, daarbij geeft het snel resultaat zonder hongergevoel.

De producten van PS. food & lifestyle zijn koolhydraat arm en bestaat uit de beste zuivere ingrediënten. In de producten zit ook kalium, chroom en prebiotische vezel inuline. Daarbij zijn de afslank producten natuurlijk gezoet met het natuurlijke Stevia-extract. Het PS. food & lifestyle assortiment bestaat uit meer dan 120 koolhydraat arme en eiwitrijke producten. Dit niet alleen repen en shakes maar ook brood, rijst, pasta, koeken, chips, pudding en meer.

Hoe werkt de afslankmethode?

Persoonlijke begeleiding

Allereerst zullen we tijdens een intake gesprek jouw wensen en doelstellingen bespreken. Daarbij zullen we meteen je gezondheidstoestand bekijken. We meten hierbij de volgende resultaten op:

  • Startgewicht
  • BMI
  • Vetmassa
  • Spiermassa
  • BMR (stofwisselingssnelheid)

Op basis van deze resultaten en de gewenste doelstellingen kan er een passend advies worden gegeven. Elke week vind er een consult plaats met jouw voeding coach waarbij de resultaten worden geanalyseerd en er gepraat kan worden over de voortgang. Het doel hierbij is om je te blijven motiveren waardoor je jouw doelstellingen gaat behalen!

Doe ook mee!

En start vandaag

Voor meer informatie over deze afslank producten kun je altijd contact met ons opnemen. Graag geven we jou persoonlijk advies en begeleiden we je tijdens het afslanken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afslank producten